Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 25 juni 2022

Verklaring n.a.v. berichten in het Haarlems Dagblad

Het Haarlems Dagblad van 25 juni besteedt aandacht aan de politiek in de gemeente Bloemendaal, en de (vermeende) rol van D66 daarin. Voor de goede orde: de gemeenteraadsfractie van D66 heeft eerder deze maand besloten de beoogde samenwerking met onder meer Zelfstandig Bloemendaal niet voort te zetten. In ons bericht van 12 juni 2022 leggen we uit waarom.

Daarna hebben we gesprekken gevoerd met VVD en PvdA, die hebben geleid tot een coalitieakkoord. D66 gaat aan de slag om samen met de inwoners van onze vijf dorpen de gemeente Bloemendaal te verduurzamen, betere fietsvoorzieningen te realiseren en kansen op goede woonruimte te vergroten. Wij zien uit naar de samenwerking met iedereen in Bloemendaal die daar een bijdrage aan wil leveren, samen met onze coalitiepartners en de andere partijen in de gemeenteraad.