Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 7 december 2021

Adieu Sacha Kuijs, welkom Annemieke Schep

Bestuur en fractie van D66 Bloemendaal betreuren het vertrek van Sacha Kuijs als fractievoorzitter in de gemeenteraad en als geopteerd lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. We zijn Sacha dankbaar voor haar professionele inbreng, het enthousiasme en de energie waarmee ze zich de afgelopen raadsperiode heeft ingezet in de raad. We hoopten dan ook op een voortzetting in de komende raadsperiode. Het is jammer dat naar het oordeel van Sacha raadswerk niet te combineren valt met haar functie bij de provincie Noord-Holland, die ze óók met hart en ziel vervult. Uiteraard wensen we Sacha daar alle succes.

We zijn verheugd dat Annemieke Schep –met haar ervaring in de lokale politiek– bereid is om de resterende maanden de derde zetel van D66 in de raad in te nemen. We wensen Annemieke alle succes.

Maaike Kamps, afdelingsvoorzitter D66 Bloemendaal
Erik Alexander Kempenaar, fractielid
Lex Oude Weernink, fractielid