Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 9 juli 2021

Afscheid Eva Voorham en benoeming Erik Alexander Kempenaar

Tijdens de laatste raadsvergadering voor het reces namen we afscheid van Eva Voorham, die ruim drie jaar in de raad gezeten heeft. Tijdens haar afscheidsspeech vergeleek Eva de raad met een hart, het hart van de gemeente, maar dat soms ook last heeft van verstopte aders en geopereerd moet worden.
Eva stond stil bij een aantal dossiers waar ze de afgelopen jaren bij betrokken is geweest, zoals de huisvesting van de statushouders. Ook benoemde ze dat het voor het college niet altijd meevalt in Bloemendaal en dat er vooral ook veel goed gaat in onze gemeente.
We zullen Eva enorm gaan missen.
In dezelfde vergadering werd Erik Alexander Kempenaar benoemd als raadslid. De fractie verwelkomt Erik Alexander met open armen! Hij zal Eva ook opvolgen in de commissie Samenleving.