Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 28 maart 2020

Tijdelijk andere werkwijze voor gemeenteraad

Vanwege het tegengaan van de verspreiding van het Corona-virus zijn alle commissie- en raadsbijeenkomsten stilgelegd tot in ieder geval 6 april. Voor de periode daarna wordt een oplossing gezocht om de besluitvorming op gang te houden. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de nodige vergaderingen vanaf 6 april op een digitale manier te kunnen organiseren. Inmiddels heeft de Griffie een succesvolle test uitgevoerd waardoor er wellicht digitaal vergaderd kan worden.

De geplande fractievergaderingen zullen door de huidige situatie voorlopig niet kunnen plaatsvinden.

De fractie blijft vanzelfsprekend wel bereikbaar voor vragen en informatie.

De website van de gemeente Bloemendaal bevat antwoorden op veelgestelde vragen over het virus.