Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 februari 2020

Taart voor Landje van De Boer

Op Valentijnsdag zet D66 gewoontegetrouw vrijwilligers in het zonnetje. Dit jaar is het thema kringlooplandbouw. D66 Bloemendaal gaf daarom een taart aan de vrijwilligers van Landje van De Boer.

Het Landje van De Boer was ooit van de gebroeders De Boer. In twaalf jaar tijd hebben de vrijwilligers van de Stichting Landje van De Boer van een puinhoop een paradijs gemaakt, zoals hun website vermeldt. De Stichting probeert kringlopen zoveel mogelijk gesloten te houden. Ook proberen de vrijwilligers het bewustzijn over natuurlijke kringlopen te vergroten. Dit zijn belangrijke redenen voor D66 om de vrijwilligers van de Stichting hartelijk te bedanken! Zonder hen was er geen paradijs zoals dit geweest.