Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 18 december 2019

Sacha Kuijs volgt Lex Oude Weernink op als fractievoorzitter van D66 Bloemendaal

Per 1 januari 2020 is Sacha Kuijs de nieuwe fractievoorzitter van D66 Bloemendaal. Zij volgt Lex Oude Weernink op die sinds de verkiezingen van 2018 fractievoorzitter was in de gemeenteraad van Bloemendaal.

Lex: “Binnenkort word ik 67. Daarom is het voor mij nu een mooi moment om het stokje over te dragen aan een fractiegenoot die het fractievoorzitterschap op zich wil nemen. Sacha zal deze taak uitstekend kunnen vervullen. Natuurlijk blijf ik wel raadslid tot het einde van deze raadsperiode.”

“Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging,” aldus Sacha Kuijs. “Ik heb veel waardering voor de enorme hoeveelheid tijd en energie die Lex in het fractievoorzitterschap heeft gestoken. Ik ben blij dat Lex met al zijn kennis en ervaring deel blijft uitmaken van de fractie.”