Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 29 maart 2018

Afscheid van de oude fractie

Het afdelingsbestuur en de leden hebben op maandag 27 maart al afscheid kunnen nemen van de oude fractie, maar op 28 maart was het dan toch echt de laatste raadsvergadering voor Conny van Stralen, Jerker Westphal, Maurits van Tol en Hein Struben. Voor Hein en Maurits was het een relatief korte periode, maar Jerker en Conny hebben zeker het een en ander meegemaakt in de negen jaar dat zij in de gemeenteraad zaten en het lang volgehouden. Met persoonlijke toespraken en een persoonlijk dankwoord van de burgemeester aan alle vertrekkende raadsleden werd het een mooie afsluiting. Ruim baan voor de nieuwe fractie van D66, maar op de achtergrond zal de opgedane ervaring nog ingezet worden als ondersteuning.

De afdeling bedankt Conny, Jerker, Hein en Maurits voor hun inzet en hun heldere D66 geluid in Bloemendaal.