Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 6 oktober 2013

Lijst D66 Bloemendaal 2014-2018 bekend!

De leden van D66 Bloemendaal hebben gesproken. Nadat zij eerst lijsttrekker Jerker Westphal unanieme steun toezegden, konden ze de afgelopen twee weken stemmen op hun favoriete volgorde van de overige kandidaten. De kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 is na het sluiten van de stemming als volgt:

1. Jerker Westphal

2. Conny van Stralen

3. Maurits van Tol

4. Hein Struben

5. Maaike Kamps

6. Gerard Metselaar

7. Lex Oude Weernink

8. Erik Alexander Kempenaar

9. Sacha Kuijs

10. Willem Ouwehand

11. Tom de Regt

12. Annemieke Schep

13. Rob Smit

14. John Wolbers

15. Robert van Bussel

16. Alice Jeltes

Lijsttrekker Westphal laat in een reactie weten: ”Ik ben zeer verheugd met deze uitslag, de lijst bestaat uit kandidaten uit alle dorpskernen. Ik kijk erg uit om met deze kandidaten de verkiezingen in te gaan. D66 is ook bij een grote verkiezingsoverwinning in staat goede raadsleden te leveren.”