Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 16 september 2013

Jerker Westphal lijsttrekker voor D66 in gemeente Bloemendaal

De leden van D66 Bloemendaal hebben Jerker Westphal gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014.

Jerker Westphal is sinds 2006 actief voor D66 Bloemendaal, eerst als duo commissielid in de commissie Grondgebied en in 2008 werd hij gekozen als raadslid en zijn werk voor de commissie grondgebied voortgezet.
Op 1 januari 2013 heeft hij het fractievoorzitterschap overgenomen van Alice Jeltes.

Jerker Westphal is, naast zijn werk voor de gemeente Bloemendaal, vastgoed adviseur bij de gemeente Amsterdam en woont in Overveen.

Na een voor D66 succesvolle coalitieperiode wil Jerker graag lijsttrekker worden omdat hij het van belang vind voor de inwoners van Bloemendaal, dat de veranderingen die mede door D66 zijn ingezet op het gebied van milieu en klantgerichtheid in de volgende periode worden voortgezet.
Zijn ervaring in de gemeente politiek van de afgelopen jaren en zijn enthousiasme voor de gemeente Bloemendaal en haar inwoners maken hem volgens de leden de juiste persoon om tot een succesvolle verkiezingsuitslag te komen.

Westphal:” Ik ben blij met het vertrouwen dat de leden me hebben gegeven als lijsttrekker. De afgelopen jaren heeft D66 Bloemendaal hard gewerkt aan het uitvoeren van het duurzaamheids programma en aan het beter omgaan met de wensen van bewoners. Op die weg moeten we door.
Een goed duurzaamheids programma, een fijne culturele leefomgeving en een luisterend oor naar de bewoners verdienen prioriteit.
Vertrouwen in de eigen kracht van de Bloemendalers staat daarbij voorop.”