Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 31 augustus 2013

Wethouder Schep betrekt woning in Bloemendaal

D66 Bloemendaal wil Annemieke Schep van harte feliciteren met haar woning in Bloemendaal. Ze heeft sinds 16 augustus jl. haar intrek in een pand aan de Kleverlaan in Bloemendaal gedaan. Een belangrijke ontwikkeling aangezien ingezetenschap voorwaardelijk is voor het wethouderschap. 

Vanaf het begin van haar aanstelling heeft Annemieke aangegeven zich zo spoedig mogelijk in Bloemendaal te willen vestigen. De in crisis verkerende woningmarkt houdt een verkoop van haar woning in Groet echter nog altijd tegen. Dat belemmerde haar tot voor kort om intrek in Bloemendaal te vinden.

Om als wethouder te mogen functioneren moest ze daarom jaarlijks ontheffing aanvragen bij de gemeenteraad. Deze zorgen zijn verdwenen nu Annemieke er in is geslaagd om én in Bloemendaal te komen wonen en haar huis in Groet en te blijven onderhouden tot het verkocht is.