Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 maart 2011

Bloemendaal zoekt leden voor digitaal burgerpanel

Praat mee met de gemeente! Begin 2011 is een nieuw burgerpanel gestart. De gemeente Bloemendaal wil vier tot zes keer per jaar een korte vragenlijst aan de panelleden voorleggen om mee te praten over het gemeentelijke beleid. Het eerstvolgende onderzoek (naar verwachting eind maart) gaat over welzijn en zorg.

Heeft u goede ideeën voor de Bloemendaal, Bennebroek, Overveen, Aerdenhout of Vogelenzang en wilt u graag meepraten over hoe de gemeente bepaalde thema’s zou moeten aanpakken, meldt u dan nu aan voor het digitaal burgerpanel.

U kunt zich hier aanmelden bij http://www.bloemendaal.nl/gemeente/inspraak-en-participatie/digipanel/. U ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor het onderzoek.