Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 13 juni 2010

Openbaar Vervoer Centraal in volgende ALV op 15 november

Het lokale bestuur is vlak voor de verkiezingen weer bijeen geweest.
Onderwerp van gesprek waren onder meer de regio-avonden die zijn gehouden over de toekomst van het vervoer in de regio. Dit is belangrijk, we kunnen gemakkelijk worden ‘overvleugeld’ door metropool Amsterdam. Een belangrijk onderwerp voor de volgende ALV.
We zullen voor de volgende Statenverkiezingen een tussentijds verslag verspreiden over het D66 bestuur in onze gemeente. Men moet weten hoe het de eerste twee jaar is vergaan. Een tussentijds verslag is nu al gepubliceerd op de website, maar de geplande flyer uitgesteld ivm de Tweede Kamer verkiezingen.
Het landelijk bureau is krap bij kas en we zullen ze door middel van een lening bijstaan.

De volgende ALV is op 15 november 2010 in het gemeentehuis te Bloemendaal. Aanvang 20.15 uur.