Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 11 oktober 2009

Geef uw mening over de structuurvisie

De gemeente Bloemendaal gaat een structuurvisie maken voor de hele gemeente.

Op http://www.bloemendaal.nl/wonen/structuurvisie/ kunnen bewoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente Bloemendaal meedenken over de nieuwe structuurvisie, het ruimtelijk plan dat in grote lijnen het ruimtelijk beleid beschrijft. Op 1 juli is er een discussie avond hierover gehouden. Maar u heeft nog steeds een kans om uw mening over hoe Bloemendaal er uit moet zien bij de gemeente in te brengen.

Wat vind u belangrijk?

Het in stand houden van de dorpskernen? Hoogbouw langs de duinen? Winkelcentra's in Bloemendaal? Meer sportvelden? Meer groen? Meer fietspaden? Meer parkeerplaatsen? Dat zijn enkele keuzes die u kunt maken. Reageer op de stellingen over de toekomst van Bloemendaal en laat uw wensen achter op het forum.

U kunt ook ons een e-mail sturen, wij zorgen er dan voor dat die op de juiste plek komt. Maar laat vooral uw mening horen!